ЯНУКОВИЧ РАПТОМ ПОЇХАВ ДО МОСКВИ

Субота, 19 серпня 2006, 12:09

Прем’єр-міністр Віктор Янукович із п’ятниці, 18 серпня, перебуває у Москві.

Про це УНІАН на умовах анонімності повідомило поінформоване джерело з оточення Януковича.

За словами співрозмовника агентства, прем’єр планує повернутися до Києва лише у суботу ввечері. Він повідомив також, що через цей візит прем’єр не зможе виступити перед делегатами Всесвітнього форуму українців, який триває у Києві.

Програма перебування українського прем’єра у російській столиці залишається невідомою. Прес-служба Януковича недоступна для коментарів, повідомляє агентство.

Водночас у прес-службі посольства України в РФ УНІАН не підтвердили, але й не спростували інформацію про те, що Янукович перебуває у Москві, порадивши звертатися за будь-якими коментарями з цього приводу до прес-служби прем’єр-міністра.

Разом з тим, інформовані джерела в українському уряді повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", що Янукович у суботу перебуває з приватним візитом у Москві.

Джерела підтвердили, що Янукович відбув до Москви у п'ятницю ввечері.

Співрозмовник агентства не зміг назвати мету візиту українського прем'єра, а також з ким він планує зустрітися.

У прес-службі уряду агентству не підтвердили, але й не спростували цю інформацію, відзначивши, що в суботу в Україні офіційно оголошено вихідний.

У посольстві України в РФ агентству повідомили, що, оскільки поїздка прем'єра носить приватний характер, ніяких протокольних заходів українське диппредставництво не організовувало. Представник посольства також відзначив, що будь-яка інформація про приватні візити українських політиків до РФ не належить до їх компетенції.

***

Разом з тим, як повідомляє "5 канал", зустріч української діаспори із прем'єр-міністром перенесено на неділю. Янукович планує відвідати урочисту церемонію закриття Форуму у Палаці "Україна".

Канал відзначає, що учасники Всесвітнього форуму українців із порозумінням поставилися до змін у робочому графіку прем'єра. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування