Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов зайняв місце Ющенка

Четвер, 17 серпня 2006, 13:24

Депутата Рината Ахметова названо найвпливовішою людиною України в рамках щорічного проекту журналу "Кореспондент" ТОП-100.

"Частково, своїм злетом на вершину владного олімпу донецький підприємець завдячує зміні структури влади в країні. В Україні більше немає людини, в руках якої зосереджена абсолютна влада", - пише видання.

На другомі місці опинився президент Віктор Ющенко, хоча в нього "стало менше важелів впливу на те, що відбувається в країні", повідомляє УНІАН.

"Але, як показали коаліційні переговори, Ющенко залишається впливовим політиком країни, здатним не тільки брати участь в щоденному управлінні країною, але й визначати стратегію розвитку держави", - пише "Кореспондент".

На третє місце журнал поставив лідера БЮТ Юлію Тимошенко, відзначивши, що "її рейтинг буде незмінно рости".

Четверте місце в рейтингу віддали прем’єру Віктору Януковичу, назвавши його "залежним від багатьох людей політиком", а п’яте спікеру Олександру Морозу.

Потрапили в першу десятку також і дніпропетровський мільярдер Ігор Коломойський, соратник президента та підприємець Петро Порошенко, донецький бізнесмен Сергій Тарута, віце-прем`єр Микола Азаров, а також київський мер Леонід Черновецький.

Редакція зазначає, що, роблячи свій вибір, брала до уваги успішність бізнесменів, популярність політиків і їх ступінь впливу на життя країни, а також популярність діячів культури і спортсменів.

При підготовці рейтингу журналісти також враховували думки 20-ти експертів у різних галузях.

Як відомо, минулого року Ющенко зайняв перше місце в рейтингу, Ахметов - п’яте.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування