Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко збирає "Патріотичний фронт" проти Януковича

Четвер, 10 серпня 2006, 14:17

Українська народна партія ініціює створення нового опозиційного об'єднання до парламентської більшості і до уряду Віктора Януковича.

Про це в четвер на прес-конференції заявив лідер УНП Юрій Костенко, передає Ліга.

Костенко повідомив, що формування об'єднання опозиційних сил уже розпочалось і носить робочу назву "Патріотичний фронт".

Днями відбулися переговори з представниками ряду політичних партій і громадських організацій, присвячені можливості їхнього приєднання до опозиції. Організаційне оформлення "Патріотичного фронту" планується завершити до осені.

За словами Костенка, до опозиційного об'єднання можуть приєднатися всі патріотичні політичні сили, що сповідують ідею "української України".

Разом з тим, "заради захисту державних інтересів" УНП готова поєднуватися не тільки з "правими", - додав він.

Костенко відзначив, що "Патріотичний фронт" планує проводити вуличні безстрокові акції протесту в столиці України і, можливо, в інших містах.

Говорячи про можливість переходу УНП в опозицію до президента, лідер партії відзначив, що не виключає такого варіанта у випадку, якщо Віктор Ющенко відійде від ідеалів Майдану.

Крім того, у ході прес-конференції Костенко повідомив, що проінформує про перехід партії в опозицію члена УНП, губернатора Полтавської області Валерія Асадчева.

Він має намір запропонувати Асадчеву зробити самостійний вибір - залишитися в УНП або припинити членство в партії у зв'язку з її опозиційністю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування