Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатам пропонують затягти паски на 300 мільйонів

П'ятниця, 28 липня 2006, 17:41

Регламентний комітет Верховної Ради доручив Держуправлінню справами підготувати проект кошторису, у якому знизити витрати на забезпечення діяльності парламенту на 300 мільйонів.

Про це заявив депутат Олег Ляшко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Ляшка, регламентний комітет Ради відхилив поданий ДУС проект кошторису, що передбачає витрати Ради на рівні 606 мільйонів гривень у поточному році і 834 мільйони гривень у 2007 році.

Ляшко повідомив про те, що депутати зобов'язали ДУС підготувати і подати на розгляд комітету новий проект кошторису, у якому передбачити зниження витрат Ради приблизно на 300 мільйонів гривень.

Ляшко також повідомив, що, на думку депутатів комітету, багато статей витрат є недоречними і неефективними.

Так, за словами депутата, представлений Держуправлінням проект передбачав десятки мільйонів гривень на капітальні вкладення, але не містив жодного обґрунтування їх необхідності і доцільності, проектно-кошторисній документації.

Зокрема, за словами Ляшка, ДУС запропонувало витратити 37 мільйонів гривень на добудову приміщення для збереження снігоприбиральної техніки, 30 мільйонів - на утримання автобази.

Ляшко також повідомив, що ДУС запропонувало витрачати 50 мільйонів гривень на рік на санаторно-курортне оздоровлення депутатів Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування