Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заради "Нашої України" коаліцію перейменують?

Субота, 22 липня 2006, 13:41

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що у випадку входження до "антикризової коаліції" "Нашої України" назву коаліції може бути змінено.

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "День", опублікованому в суботу.

"На наш погляд найбільш вдалою назвою на той час коаліції була "антикризова". Але я вам відкрию одну таємницю: якщо нам вдасться вийти на формат широкої коаліції, вона отримає іншу назву. Можливо — об’єднавча, а можливо, коаліція національного примирення", - сказав Кушнарьов.

Він також повідомив, що у випадку складення повноважень депутатами однієї з політичних сил робота в комітетах парламенту буде продовжуватися.

"Якщо на сьогоднішній день буде здійснений якийсь демарш однією з партій, він не загальмує роботу і не зупинить роботу комітетів. Мінімальна чисельність комітету — сім осіб. І ми — решта фракцій — займаємо мінімальну чисельність в усіх 26 комітетах і контрольній комісії. Тому зараз я ніякої небезпеки не вбачаю", - сказав Кушнарьов.

Він також виловив думку, що державною мовою в Україні має бути лише українська.

"Моє власне переконання в тому, що державна мова в Україні повинна бути одна — українська. Російська та інші визначені в нас мови національних меншин мають мати статус регіональних згідно з відповідною Європейською хартією", - зазначив Кушнарьов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: