Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича обізвали Тимошенко цинічною брехухою

Четвер, 20 липня 2006, 10:25

Член фракції Партії Регіонів Раїса Богатирьова обвинуватила Блок Юлії Тимошенко в брехливості.

Так вона прокоментувала заяву Тимошенко про продажність депутатів та про те, що її фракція залишає залу парламенту до 25 липня – день коли за Конституцією спливає термін формування уряду, з тим, щоб президент розпустив парламент.

"Коли йде роздвоєння свідомості – це лікарі називають шизофренією. Якщо к нас створюється одна більшість з тих самих депутатів - це патріотична національно свідома більшість", - заявила Богатирьова.

"Коли переформатувалася більшість з тих самих депутатів, яка хоче відстоювати національні інтереси, то це зовсім інша більшість і парламент стає продажним", - наголосила вона.

"Скажіть мені будь ласка, шановні покидаючи зал, скільки ви написали заяв про складення повноваження? Де ваші заяви, чого ви брешете народу України з цієї трибуни?!" – спитала Богатирьова, звертаючись до фракції БЮТ.

Вона також нагадала про заяви "заради спокою держави продовжити діалог і запропонувати все для професійного уряду".

"Де ж ваші пропозиції?. Брехня. Цинізм. Постійне збуджування ситуації в Україні приведе тільки до того, що люди вимусять президента зробити свідомий вибір і саме сьогодні зробити подання на прем’єрство Януковича".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування