Зінченку доведеться розповідати, що Третьяков - не корупціонер

Понеділок, 10 липня 2006, 15:55

Колишній держсекретар Олександр Зінченко має спростувати інформацію, поширену ним на початку вересня 2005 року щодо екс-першого помічника президента Олександра Третьякова.

Відповідне рішення ухвалив апеляційний суд Києва, залишивши без змін рішення Печерського райсуду столиці, повідомляє прес-служба Третьякова.

Згідно з рішенням, протягом місяця Зінченко має скликати прес-конференцію в агенції Інтерфакс і спростувати інформацію, надану ним у вересні.

Як повідомив "Українській правді" сам Третьяков, за законом, якщо Зінченко добровільно не спростує інформацію, тоді "судові виконавці в примусовому порядку мають змусити його це зробити".

Також, на переконання Третьякова, після рішення суду на свою користь надалі політики будуть обережнішими у своїх висловлюваннях.

"Я став одним із започатковувачів традиції про те, що нікого з політиків не можна ні в чому бездоказово звинувачувати", - зазначив він.

На прес-конференції у вересні Зінченко звинуватив Третьякова у корупції. Крім нього, у корупції були звинувачені екс-секретар РНБО Петро Порошенко та тодішній лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко.

У відповідь на звинувачення вони подали на Зінченка до суду та виграли його.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування