Янукович влаштує з'їзд для всіх партій і привезе газету

Субота, 1 липня 2006, 19:29

Партія регіонів прийняла рішення провести в Києві з'їзд своїх депутатів усіх рівнів за участю інших політичних сил.

Про це повідомив лідер партії Віктор Янукович на прес-конференції в Дніпропетровську в суботу, повідомляє прес-служба партії.

"Це ще один зі способів закликати політиків подумати і знайти шляхи вирішення проблеми, як стабілізувати ситуацію в Україні, як створити умови для максимально ефективної роботи влади, як повернути країну на шлях економічного розвитку. Ми ці питання будемо піднімати на з'їзді депутатів усіх рівнів", – відзначив він.

Янукович також повідомив, що із самого початку роботи парламенту фракція Партії регіонів має намір ініціювати створення слідчої парламентської комісії, що розгляне ситуацію в Дніпропетровській облраді.

За його словами, Партія регіонів має намір домагатися того, щоб до відповідальності були притягнуті усі, хто причетний до опору народним депутатам і депутатам облради 2 червня під час проведення першої сесії Дніпропетровської облради.
Разом з тим, заступник голови фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова повідомила в Житомирі на зборах депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів, що партія незабаром буде мати свою всеукраїнську газету.

Відповідаючи на питання учасників зборів щодо необхідності видання такої всеукраїнської газети, Богатирьова повідомила, що політрада Партії регіонів і її лідер Віктор Янукович з цього питання кілька разів проводили збори, передає УНІАН.

Богатирьова не може повідомити точну дату виходу першого номера, але вона переконана, що вже на всеукраїнських зборах депутатів рад усіх рівнів у Києві депутати таку газету побачать.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування