Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку не змогли проголосити територію без НАТО

Вівторок, 13 червня 2006, 18:13

Донецька обласна рада відмовилася підтримати пропозицію Партії регіонів про оголошення Донецької області "територією без НАТО".

Про це повідомляє сайт Острів.

Замість цього депутати прийняли рішення, у якому називають неприпустимим, до ухвалення рішення Верховною Радою, розміщення на території України військових підрозділів країн НАТО.

Також Донецька облрада звинуватила владу в "небезпечних і безвідповідальних спробах розхитати громадянський мир і соціальну стабільність в Україні".

"Робота вищого законодавчого органу країни сьогодні паралізована. Інтереси виборців принесені в жертву амбіціям "помаранчевих" політичних сил, які діляють між собою крісла і посади. Економіка країни знаходиться на межі катастрофи", - говориться в рішенні облради.

Донецька облрада вирішила звернутися до президента Віктора Ющенка, щоб той запобіг "погіршенню соціально-економічної і політичної обстановки в державі, сприяв конструктивній роботі Верховної Ради".

Також облрада просить вищих посадових осіб держави не нагнітати ситуацію щодо органів місцевого самоврядування в зв'язку з прийняттям ними рішень про надання російській мові статусу регіональної.

Депутати також звернулися до Кабінету міністрів з вимогою не приймати рішень про підвищення тарифів на енергоресурси без введення адекватних попереджувальних заходів з недопущення зниження рівня життя населення, повідомляє прес-служба облради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування