Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати нарешті придумають собі роботу

Вівторок, 13 червня 2006, 13:59

На засіданні Верховної Ради у середу депутати розглянуть питання про порядок денний першої сесії на період до формування складу комітетів.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Зокрема, члени тимчасової президії першої сесії ВР і уповноважені представники депутатських фракцій на нараді у вівторок обговорили питання про порядок проведення пленарного засідання у середу.

Реклама:

Планується, що після відкриття ранкового засідання, відповідно до регламенту Верховної Ради, буде відведено 30 хвилин для виголошення депутатами заяв, повідомлень та пропозицій.

Після цього депутати перейдуть до розгляду питань про порядок денний першої сесії ВР п'ятого скликання на період до сформування персонального складу комітетів.

В свою чергу, член тимчасової президії Верховної Ради Раїса Богатирьова (фракція Партії регіонів) сподівається, що в середу в парламенті будуть створені дві слідчі комісії з вивчення ситуації в Криму, а також по ситуації в Дніпропетровській облраді.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми будемо наполягати на тому, щоб завтра перед розглядом питань про комітети розглянути питання, що стосуються ситуації в Криму й у Дніпропетровську в зв'язку з обранням голови обласної ради", - сказала вона.

За її словами, якщо ця ініціатива Партії регіонів буде підтримана, то відповідні питання будуть розглянуті парламентом. Депутат також сказала, що таку позицію Партії регіонів підтримали і представники фракцій Компартії і Соцпартії.

Як відомо, двічі в роботі парламенту п'ятого скликання оголошувалися перерви через голосування за відповідне рішення більшості депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування