Друг Ющенка пройшов детектор брехні

Вівторок, 30 травня 2006, 12:13

Заступник київського міського голови Олесь Довгий на прохання мера Леоніда Черновецького пройшов детектор брехні.

Про це він розповів в інтерв’ю газеті "Україна Молода", опублікованому у вівторок.

"Я навіть не знав, коли буду його проходити. Це сталося зненацька, несподівано для мене. Леонід Михайлович запросив мене до себе й запропонував пройти детектор брехні", - розповів Довгий.

"Нічого страшного там не відбувалося – я щиро відповідав на усі запитання. Якщо ти боїшся, значить, ти щось приховуєш. У мене такого немає", - додав він.

Довгий також зазначив, що не приховує, що є "небідною людиною" і додав, що перед ним "на цій посаді не стоїть мета збагатитися".

Він також зазначив, що Київ – це "перша вершина".

"У разі, якщо ми покажемо на прикладі Києва, що здатні змінити на краще ситуацію реальними показниками, а не балачками, і люди відчують добрi змiни, то це буде лише першим нашим кроком до змін в Україні", - сказав він.

"Якщо ти щось робиш добре, сусіди про це знають і хочуть це запровадити в себе. Через 5 років будуть нові вибори. Якщо нам вдасться навести порядок у Києві, було б правильно наводити порядок і там, де його немає. Але це далека перспектива", - додав Довгий.

Він також розповів, що захистив свою кандидатську дисертацію у Національному авіаційному університеті, а зараз працює над докторською.

Він також заявив, що з охороною почав ходити лише після закінчення університету, а працювати почав "з другого чи третього".

Щодо своєї дружби з сином президента Андрієм Ющенком він сказав, що у ній "немає ніякої меркантильності або комерційної жилки чи навіть натяку на це". "Андрія я вважаю моральною, порядною i цікавою людиною", - додав він.

За даними видання, він закінчив з відзнакою київську школу №58. У тому ж році визнаний кращим студентом Bournemouth Tutorial College.

Пізніше він закінчив Національний авіаційний університет, Київський національний економічний університет.

З 1997 по 2004 роки був референтом, секретарем, віце-президентом Української асоціації молодих юристів.

У 2001—2003 роках працював у Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій на посадах наукового, старшого наукового співробітника науково-аналітичного центру, виконував обов'язки доцента кафедри економіки.

З 2004 по 2005 рік він працював старшим науковим співробітником Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору.

З грудня 2005 року займав посаду директора з питань розвитку Міжнародної громадської організації "Міжнародний центр перспективних досліджень". Кандидат економічних наук. Досконало володіє англійською мовою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування