Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брат Бродського побив кількох людей і пообіцяв "усіх козлити"?

Середа, 24 травня 2006, 11:32

Минулої неділі в селі Пуховка Київської області сталося ДТП, у яке потрапила племінниця голови фракції БЮТ у Київраді Михайла Бродського Яна.

Як пише "Сегодня", аварія переросла у великий скандал за участі жителів села і молодшого брата Бродського Євгена.

За словами учасника ДТП Антона Міненка, в'їжджаючи на невеликий місток у селі "Пуховка" на своєму "Пежо-605", він побачив попереду двох дівчат на мопеді, які раптом почали розвертатися через суцільну осьову.

Водій різко загальмував, але зачепив мопед і дівчат, однією з яких виявилася Яна Бродська, після чого вони впали.

"До місця ДТП під'їхала на джипі "Тойота" мама Яни і стала скандалити", - сказав Міненко.

За його словами, незабаром до місця події під'їхав Євген Бродський на "Опелі", а також його охорона на джипі "Тойота".

"Вийшовши з машини, він кинувся убік Міненка з криками "Де цей воділа? Я його зараз урою! Зараз усіх буду "козлити"! Покажіть мені цього виродка, я його навчу водити", - пише газета, цитуючи слова брата Бродського.

Далі, за словами Міненка, Євген зчинив бійку з другом Міненка, капітаном міліції Сергієм Лебедем, який приїхав на місце ДТП.

"Тоді за Лебедя заступився Біленко (приятель Лебедя) і почав відтягувати Бродського. Той побіг до своєї машини, узяв пістолет і, повернувшись, вдарив Біленка по голові", - стверджує Міненко.

Потім, за його словами, жителі селища повели Міненка до найближчого двору і сховали. Незабаром Бродський поїхав, а Міненко з друзями відправилися до лікарні, де зняли побої.

Версію Міненка підтвердив начальник прес-центру обласної міліції Микола Жукович.

За його словами, після побиття капітана міліції Лебедя, брат Бродського пообіцяв йому, що "служити він більше не буде".

"Зі словами "Досить розборок, давай мочити!" один з охоронців (Бродського) дав кобуру Євгену. Той завдав удару кобурою по голові Біленка, який стояв поруч з Лебедем", - пише газета, посилаючись на слова Жуковича.

За фактом події порушено кримінальну справу, яка знаходиться в Броварському райвідділі міліції. Джип, "у якому були хулігани", оголошено у розшук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування