"Аероcвіт" знайшов причину конфлікту з "Борисполем"

Понеділок, 22 травня 2006, 13:05

Авіакомпанія "Аероcвіт" категорично заперечує будь-яку причетність до подій навколо аеропорту "Бориспіль" наприкінці минулого тижня.

Авіакомпанія не має жодного відношення до кадрових змін у керівництві "Бориспіль", йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Спроби штучно втягнути авіакомпанію "Аероcвіт" у нинішній конфлікт, що здійснюються адміністрацією аеропорту, націлені на відвернення публічної уваги від дій авіатранспортних властей з припинення прихованої приватизації державного підприємства його керівництвом", - вважають в авіакомпанії.

Як вважають в "Аероcвіті", про їх непричетність до нинішнього протистояння говорить той факт, що на заплановану на сьогодні зустріч у секретаріаті президента з проблемних питань аеропорту за участю "всіх зацікавлених сторін" представники авіакомпанії не запрошені.

Як відомо, трудовий колектив аеропорту "Бориспіль" заявив минулого тижня про силове захоплення влади в аеропорту.

Зокрема, за даними аеропорту, "лобісти "Аероcвіту", не чекаючи рішення президента, вдалися до силових методів захоплення підприємства".

Як відомо, 17 травня був звільнений гендиректор "Борисполя" Олександр Шишков, і на його місце призначений колишній директор аеропорту Петро Липовенко.

Проте юристи "Борисполя" вважають незаконним призначення гендиректором аеропорту Липовенка, оскільки наказ про його призначення не мав підпису голови Державіаслужби.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування