Ющенко покаже своє хобі по телевізору й побудує йому дім

Неділя, 14 травня 2006, 19:28

Програма діяльності, запропонована всеукраїнською громадською організацією "Братство бджолярів України" може стати основою державної політики в галузі бджільництва на наступні п'ять років.

Про це заявив президент України, почесний глава товариства Віктор Ющенко, виступаючи на першому робочому з'їзді братства у неділю в Києві.

"Ця програма може бути гарною основою на п'ятирічку з точки зору того, що ми можемо чекати від держави", - сказав президент.

Ющенко повідомив, що державний бюджет України на 2006 рік передбачає збільшення фінансування галузі на 16 млн. грн.

У той же час він відзначив, що запропонований з'їздом проект програми варто наповнити "дуже конкретним змістом".

Почесний глава товариства заявив про необхідність створення, зокрема, телевізійної програми, що висвітлює діяльність бджолярів, а також "Дому меду", який би представляв організацію.

Він відзначив важливість виділення приміщення для офісу братства у столиці. "Це все (подальший розвиток галузі) можна почати з офісу", - підкреслив Ющенко. Президент також повідомив про плани створення при офісі фільмотеки.

Учасники з'їзду обговорили необхідність створення торговельної марки "Мед України", під якою можна було представляти Україну на міжнародному ринку.

"Братство бджолярів України" створено в 2005 році. У роботі з'їзду беруть участь 106 делегатів з усією України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування