Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Семенюк почав листуватися індус

Середа, 10 травня 2006, 13:37

Адміністрація "Міттал Стіл Кривий Ріг" не погоджується з заявою Фонду держмайна про невиконання новим власником заводу договірних зобов`язань купівлі-продажу "Криворіжсталі".

Про це йдеться у листі до голови ФДМ Валентини Семенюк, в якому керівництво підприємства відреагувало на звинувачення Фонду у невиконанні умов договору купівлі пакета акцій "Криворіжсталі".

"Заявляти про розірвання договору через існуючі розбіжності в трактуванні одного пункту зобов`язань при тому, що всі інші, а їх майже 60, виконуються, - нелогічно і неправильно", - заявив у листі голова адміністрації з кадрів і зв`язків з громадськістю Франк Паннір.

У компанії зазначають, що "ФДМ як одна зі сторін договору перш ніж робити заяви про можливе звернення до суду з приводу розірвання договору купівлі-продажу пакета акцій "Криворіжсталь", має право звернутися до суду за тлумаченням спірних норм цього договору".

"Тільки після отримання роз`яснення спірних норм ФДМ міг би ухвалювати відповідні рішення", - сказано в заяві.

Як відомо, раніше ФДМ заявляв про намір звернутися до суду, якщо новий власник "Криворіжсталі" впродовж 30 днів не виконає інвестзобов`язань, до виконання яких у Фонду є претензії (виплата "тринадцятої" зарплати і збільшення тарифу щодо оплати праці, виходячи з мінімального прожиткового рівня).


УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: