Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПРИДУМАВ ВИМОГИ, ЗА ЯКИМИ ФОРМУВАТИМЕ КОАЛІЦІЮ

Вівторок, 4 квітня 2006, 20:46

Бізнесмен Ринат Ахметов обраний членом політради та президії Партії Регіонів.

Таке рішення було ухвалено на засіданні політради партії, що відбулося у вівторок ввечері, повідомляє прес-служба.

Також рішенням політради, членом президії партії став Борис Колесников.

Політрада також вирішила скликати черговий десятий зїзд партії 24 червня.

Партія регіонів на засіданні також ухвалила концепцію коаліційної угоди, на основі якої партія пропонуватиме формування парламентської більшості.

Стратегія економічного розвитку, запропонована партією раніше, є основою проекту угоди про створення коаліції, яка матиме понад 300 голосів у парламенті.

"Партія регіонів, пропонуючи коаліцію, дає гарантії громадянам України у тому, що їх воля, висловлена на виборах 26 березня 2006 року, буде втілена у чесну і фахову роботу влади", – зазначається в повідомленні.

"Партія регіонів як ініціатор коаліції, стверджує, що протягом 2006 року можливо подолати кризу в економіці і повернути Україну до економічного зростання. Партія регіонів стверджує, що готова забезпечити таке зростання зарплат, пенсій і стипендій, яке щонайменше вдвічі буде перевищувати інфляцію", - зазначено в повідомленні.

Також в концепції зазначається, що партія "підтверджує незмінність міжнародних зобов'язань України, продовження євроінтеграційного курсу України, а також виконання законодавчо затвердженої участі України у створенні Єдиного Економічного Простору".

У проекті коаліційної угоди є й інші пункти, які підглядають обговоренню з потенційними партнерами, проте вони не оприлюднені.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування