Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка запросили в Крим, а Жовтяк звільнив би працівників Кабміну

Субота, 29 квітня 2006, 15:19

У Севастополі в будинку міськадміністрації в суботу відбувся пікет на підтримку голови Севастопольської міськадміністрації Сергія Іванова.

Близько 300 учасників акції звернулися до президента з відкритим листом, у якому попросили не приймати рішення про звільнення з посади Іванова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За твердженням севастопольців, "Сергій Іванов за 14 місяців свого керівництва зробив ряд конкретних кроків з розвитку економічного потенціалу Севастополя, встановленню політичної стабільності в регіоні, рішенню ряду господарських і соціальних проблем, а головне посиленню законності в основних сферах життєдіяльності міста".

За заявою пікетників, "найважливішим для севастопольців було те, що в минулу зиму вперше за багато років у місті працювали всі котельні, теплоелектростанція, подавалася гаряча вода".

Усе це разом, відзначається в зверненні, дозволило Іванову мати найвищий рейтинг серед міських політиків і попередніх глав адміністрацій.

Учасники пікету також запросили президента приїхати в Севастополь, щоб "особисто почути думку севастопольців про роботу глави міста". "Упевнені, що тоді буде прийняте абсолютно правильне рішення", - говоритися у відкритому зверненні.

***

Губернатор Київської області Євген Жовтяк продовжує наполягати, що Кабінет міністрів не робив президенту Віктору Ющенку подання про його відставку.

"Такого документу, як рішення про будь-чию відставку, на офіційному сайті Кабінету міністрів не було", - сказав він у п’ятницю ввечері в ефірі "5 каналу".

Коли ж журналіст процитувала Жовтяку відповідне повідомлення з сайту Кабміну, губернатор зазначив, що "якби таку дезінформацію написала людина в прес-службі обласної адміністрації, то вона б там більше не працювала".

На думку Жовтяка, подібна дезінформація щодо нього може бути вигідна тим, "хто відхопив собі великі ласі шматочки незаконно землі під Києвом". "Відбувається повернення в держвласність 12 000 га землі, які були незаконно роздані", - розповів губернатор.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: