Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жовтяк став жертвою дезінформаторів

П'ятниця, 28 квітня 2006, 11:04

Губернатор Київської області Євген Жовтяк заявляє, що повідомлення про урядове подання на його звільнення з посади губернатора за відставання області є дезінформацією.

Зокрема, Жовтяк зазначив, що на засіданні Кабміну йому не було висунуто жодних претензій, як керівнику області щодо її розвитку, повідомляє УНІАН.

За його словами, питання про погіршення соціально-економічних показників у області не розглядалося, і уряд не приймав рішення про подання президенту про його відставку.

Жовтяк зазначив, що згідно з даними "Доповіді про підсумки соціально-економічного розвитку" Київська область впевнено продовжує посідати третє місце серед областей України за сукупністю показників економічного та соціального розвитку.

У цих матеріалах, зазначив столичний губернатор, немає жодних свідчень погіршення ситуації в області, навпаки, показники свідчать про значно вищі, ніж у середньому по Україні темпи розвитку області.

Жовтяк наполягає, що не стояло і не могло стояти питання про його відставку за підсумками розвитку області.

В усій доповіді, стверджує Жовтяк, область згадується лише одного разу, у позитивному плані.

Також за словами губернатора, на тій частині засідання, де розглядалося це питання, йому "не було висунуто жодних претензій, нічого не вказувало, що моя робота викликає нарікання".

Жовтяк зазначив, що під час свого виступу він порушив питання про те, що ряд підприємств, підконтрольних депутату облради Костянтину Бондарьову, різними шляхами домагаються відшкодування державою податку на додану вартість.

Губернатор зауважив, що Бондарьов діє за сприяння депутатів Сергія Осики та Богдана Губського.

Жовтяк звернувся до Кабміну на урядовому рівні створити компетентну комісію, що могла б завадити розкраданню державних коштів та покаранню злочинців.

На питання, чи вважає він, що цей виступ послужив причиною появи провокаційної інформації про його відставку, Жовтяк відповів: "Залишу без коментарів. Зробіть висновок самі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування