Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Харкова прилаштував на роботу двох видних соратників Медведчука

П'ятниця, 21 квітня 2006, 13:21

Новообраний мер Харкова Михайло Добкін узяв на роботу своїми заступниками колишніх соратників з СДПУ(о).

Одним із заступників мера став депутат від СДПУ(О), Володимир Заєць, а його колега по фракції Ігор Шурма поки обмірковує пропозицію стати радником Добкіна, пишуть "Экономические известия".

У четвер Добкін офіційно став на посаду на сесії облради.

На першому засіданні міськради був сформований склад депутатських комісій і органи виконавчої влади міськради. Їх, в основному, очолили представники від Партії регіонів, яка на виборах у міськраду одержала більше половини мандатів.

Секретарем міськради в ході таємного голосування обраний депутат від Партії регіонів Геннадій Кернес, який керував передвиборним штабом Добкіна, і прізвище якого фігурувало в чорних списках міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як писало "Дзеркало тижня", у 1992 році Харківський облсуд визнав Кернеса "винним у злочині, передбаченому ст. 141 ч.2 КК України" і присудив до трьох років позбавлення волі "у виправно-трудовій колонії посиленого режиму з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю". Однак пізніше був звільнений за сприяння слідству.

Депутат від Партії регіонів Василь Салигін, який пройшов у Верховну Раду, вирішив також перейти на роботу в облраду.

"З огляду на той факт, що "регіонали" одержали в облраді більше половини мандатів, мало що може перешкодити пану Салигіну очолити його", - пишуть "Экономические известия".

Як відомо, поки облвиборчком не опублікував офіційних результатів виборів до Харківської облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: