Через рік після указу Ющенка Луценко вирішив його виконати

Середа, 19 квітня 2006, 15:56

Працівники ДАІ МВС активізують роботу з виконання указу президента про використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв, номерних знаків на службових автомобілях.

Як повідомляє прес-служба департаменту ДАІ в середу, з цією метою МВС направило відповідні вказівки на місця.

Зокрема, переглянуто дислокацію нарядів дорожньо-патрульної служби - їх наблизять до місць найбільшої імовірності використання на автомобілях спеціальних сигнальних пристроїв.

Працівники Державтоінспекції перевірятимуть правомірність використання спецзасобів під час проведення технічного огляду, реєстрації і перереєстрації автомобілів.

У випадку виявлення порушень, будуть складатися адміністративні протоколи й оформлятися розпорядження на демонтаж спеціальних звукових і світлових пристроїв.

Президент Віктор Ющенко підписав Указ "Про заходи щодо упорядкування використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв і номерних знаків на службових транспортних засобах" 30 березня 2005 року.

Після підписання указу працівники ДАІ виявили понад 12 тисяч фактів протиправного використання спеціальних звукових і світлових сигнальних пристроїв на автомобілях.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування