Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко натякнули, що через неї коаліція може не відбутися?

Вівторок, 18 квітня 2006, 13:05

Перший заступник голови центрального виконавчого комітету "Наший України" Ігор Жданов заявляє, що блок не веде жодних переговорів про створення коаліції з Партією регіонів.

"Є рішення блоку, ради партії, формувати коаліцію винятково з трьох суб'єктів - "Нашої України", Блоку Юлії Тимошенко і Соцпартії України. Іншого формату ми не бачимо. Ніяких переговорів з Партією регіонів не ведеться", - заявив він на прес-конференції у вівторок у Києві.

Коментуючи заяву Тимошенко про те, що, якщо не буде прийнятий весь протокол про порядок формування коаліції, включаючи шостий пункт, він автоматично буде денонсований, Жданов сказав: "Протокол для нас діє, крім шостого пункту".

"Для нас однозначно, що відповідно до цього протоколу ми зобов'язуємося створити коаліцію демократичних сил у Верховній Раді п'ятого скликання", - відзначив він.

Відповідаючи на питання про те, наскільки ймовірні дострокові вибори в парламент, якщо жодна зі сторін не піде на компроміс, Жданов сказав:

"У мене більш оптимістичний погляд на створення коаліції. Я вважаю, що вона буде створена, але прораховувати усі варіанти необхідно".

Говорячи щодо позиції Тимошенко, Жданов відзначив, що, якщо вона хоче "помаранчеву коаліцію", то вона має працювати над програмою діяльності коаліції і протоколом з п'яти пунктів.

"Якщо вона хоче бути тільки прем'єром, то ніякої коаліції не буде", - заявив представник "Нашої України".

Він також повідомив, що у вівторок проходить засідання політради Блоку "Наша Україна", де узгоджуються позиції учасників блоку по протоколу про порядок формування коаліції демократичних сил.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування