Кличко буде боротися з Черновецьким у більшості

П'ятниця, 14 квітня 2006, 19:05

Коаліцію фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Громадянського блоку ПОРА-ПРП та Спілки громадських організацій "Громадський актив Києва" у Київській міській раді очолить Віталій Кличко.

Про це в п’ятницю на прес-конференції повідомив заступник керівника БЮТ Микола Томенко, передає УНІАН.

"Завтра ми проводимо збори трьох фракцій. Завтра ви побачите документ про створення не лише коаліції демократичних сил, ви побачите документ про створення більшості у Київській міській раді. Я хочу сказати, що завтра збори будуть обирати лідером нашої коаліції Віталія Кличка", - сказав Томенко.

Він також зауважив, що завтра буде узгоджено програму коаліції, перші крокі та логіку спільної діяльності. "Зараз опрацьовується остаточний текст і ми мусимо за кілька хвилин підписати угоду", – зауважив Томенко.

Він наголосив, що наразі на засіданні сесії Київської міської ради V скликання новообраний мер столиці Леонід Черновецький жодним словом не обмовився ні про стратегію розвитку Києва, ні про програму розвитку столиці.

"Ми не можемо дозволити собі, щоб у Києві була система хаосу чи анархії, коли від настрої однієї людини буде залежати доля столиці України. Ми всілякими методами намагались з’ясувати, у чому зміст, суть стратегії і програми цього чоловіка, але поки що це залишається таємницею", - сказав він.

Томенко висловив переконання, що новостворена більшість у Київраді "візьме на себе відповідальність утримати ситуацію у Києві і не допустити до хаосу та не допустити консервування корупційної моделі управління".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування