Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонами" розхитують крісло під нашоукраїнським губернатором

Понеділок, 10 квітня 2006, 15:04

Екс-губернатор Луганщини Олександр Єфремов вважає, що депутати Луганської обласної ради висловлюватимуть недовіру губернаторові Луганщини Геннадію Москалю.

Про це він заявив у коментарі сайту Партії регіонів.

"На його місці я б просто написав заяву і пішов, як я зробив свого часу. Коли людина тримається за своє крісло - це просто смішно", - сказав Єфремов.

Він також підкреслив, що Геннадій Москаль - "людина, яка практично не користується довірою населення області, відряджена людина, і більше того, за час роботи тут він фактично не зробив нічого по відстоюванню інтересів нашої області".

"Навряд чи він має право надалі керувати Луганською областю, але це моя особиста точка зору, як вирішать депутати буде видно", - додав Єфремов.

Сам губернатор Луганської області Геннадій Москаль уже заявив пресі про те, що побоюється репресій з боку Партії регіонів, пише "Дело".

Приводом для подібної заяви став відкритий лист депутатів обласної ради, у якому губернатора звинуватили у розвалі економіки, відмові від допомоги Москви замерзаючому Алчевську і навіть у сепаратизмі (за те, що один раз назвав Луганську облраду "обласним парламентом").

Москаль побоюється, що недовіра йому може бути висловлена вже на першій сесії. Але миритися зі своєю долею не збирається, відзначає видання.

"Якщо мені висловлять недовіру, я відразу ж подам в суд. І не в Луганський, а в Київський Печерський суд", — заявив він.

У той же час, екс-заступник глави МВС сподівається, що домовитися все-таки вдасться; він запевнив, що готовий до співробітництва з усіма політичними силами і не збирається конфліктувати з новою облрадою.

Тим часом, як повідомляє луганське інформаційне агентство "Паралель-медіа" з посиланням на джерело в центральному апараті партії "Народний союз "Наша Україна", на посаду губернатора Луганщини замість Москаля претендує його заступник з питань промисловості Олександр Кобитєв.

Ще при Кучмі Кобитєв чотири роки працював в обладміністрації, з них два — на посаді першого заступника Олександра Єфремова. Джерело повідомляє, що зараз Кобитєв активно веде закриті консультації з керівництвом НСНУ, пише "Дело".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування