Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Романи чекають на Тимошенко

Понеділок, 10 квітня 2006, 10:56

Глава політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний має намір запропонувати на зустрічі з представниками БЮТ та СПУ проект програми діяльності парламентської коаліції та сфер відповідальності.

Про це повідомила "Українській правді" керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді.

Вона відзначила, що зустріч має відбутися о 12 годині. "Перед цим відбулася телефона розмова Романа Безсмертного з Юлією Тимошенко та Йосипом Вінським, на якій було домовлено про зустріч", - додала Мокріді.

В зустрічі, як планується, візьмуть участь від "Нашої України" Роман Безсмерний та Роман Зварич. На питання, чи буде на зустрічі прем'єр Юрій Єхануров, Мокріді відповіла, що його не буде.

За її словами, на зустрічі представники БЮТ, "Нашої України" та СПУ мають розглянути проект програми діяльності коаліції, регламент діяльності коаліції та сфери відповідальності, "тобто посади, яка політична сила за яку сферу готова взяти відповідальність".

Раніше прес-секретар Юлії Тимошенко Віталій Чепінога повідомив, що в понеділок о 12 годині має відбутися зустріч між лідером БЮТ Юлією Тимошенко, прем’єром Юрієм Єхануровим та лідером СПУ Олександром Морозом.

"Остання інформація, яка у мене є, що сьогодні о 12 годині на Грушевського в комітетах Верховної Ради має бути зустріч", - повідомив він "Українській правді" .

"Очевидно, це перша зустріч, на який буде обговорюватись алгоритм створення коаліції", - додав він.

Чепінога також повідомив, що Тимошенко йтиме на зустріч із пропозицією підписати меморандум, погоджений до виборів.

Він також зазначив, що Тимошенко і далі наполягає на тому, що "коаліцію потрібно створювати між СПУ, БЮТ та "Нашою Україною" і відкидає можливість створення так званої "великої коаліції" з Партією регіонів.

Як повідомив Чепінога, на зустрічі мають бути присутні Тимошенко, Турчинов, Єхануров та Безсмертний.

Прес-секретар СПУ Іван Гайванович повідомив, що від СПУ на зустрічі будуть присутні Олександр Мороз та Йосип Вінський.

Раніше, в п’ятницю Безсмертний ініціював зустріч у рамках трійки – представників СПУ, БЮТ та "Нашої України".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування