Єхануров покаже дітям, як голосувати

Четвер, 23 березня 2006, 17:00

Прем'єр Юрій Єхануров має намір у день виборів, 26 березня, вранці проголосувати, потім піти на роботу й обговорити з головами обласних держадміністрацій хід виборів.

На прес-конференції в Чернігові він повідомив, що планує піти на виборчу дільницю вранці всією родиною, із дружиною, сином, невісткою й двома онучками, після чого вирушить на роботу, а вночі відвідає штаб "Нашої України".

"У такий важливий день потрібно відстежувати всю ситуацію по всій Україні, і, звичайно, буду розмовляти з головами обласних адміністрацій і так далі, а ніч проведемо в штабі", - сказав Єхануров.

Він також зазначив, що виступає за скорочення строку виборчої кампанії у Верховну Раду, а нинішню кампанію він вважає дуже довгою, передають Українські новини.

"Мені не сподобалося, що вона дуже довга, ця виборча кампанія... як на мене, я б усе-таки зробив так, щоб вибори були коротшими, їх ще потрібно скоротити", - сказав Єхануров.

Він також висловився за підвищення прохідного бар'єра у Верховну Раду з 3 до 7%.

"Думаю, що наступного разу в нас не буде півсотні політичних сил (що претендують на проходження в Раду). Дуже б хотілося, щоб підвищили бар'єр і, таким чином, компенсувалися політичні сили, і щоб не було зайвого шуму, і була боротьба реальних політичних сил, які відображають інтереси виборців", - сказав Єхануров.

Він уточнив що вважає за необхідне підвищити обмежувальний бар'єр до 7%. "До 7%, як у Казахстані", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування