Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко обурився, що його хотіли залишити у США на літо

Четвер, 2 березня 2006, 10:33

Блок Лазаренка називає повідомлення про перенесення слухання в американському суді у справі лідера Блоку Павла Лазаренка на 9 червня 2006 року дезінформацією та PR-провокацією опонентів.

"Станом на четвер дата проведення судового засідання у справі нашого лідера залишається відкритою. Нову дату його проведення буде призначено, як тільки обидві сторони дійдуть згоди", - сказано у заяві Блоку, поширеній його прес-службою у четвер.

"Наші конкуренти та опоненти вдаються до примітивних методів дезінформації виборців, аби змусити їх повірити у неможливість повернення Лазаренка у дні, що залишилися до дати проведення парламентських виборів", - заявляють у Блоці.

Водночас члени Блоку висловлюють переконання, що "вже найближчими днями американський суд остаточно відкине усі звинувачення стосовно Лазаренка, і він повернеться в Україну до дня проведення парламентських виборів".

Представники Блоку також нагадують, що у середу Апеляційний суд Києва виніс остаточне рішення, "яке підтверджує безпідставність звинувачень Лазаренка у причетності до резонансних справ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування