Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров не хоче піднімати рейтинг Тимошенко

Четвер, 2 березня 2006, 09:31

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров згодний на дебати c лідером Партії Регіонів Віктором Януковичем і відмовляється від дебатів з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

Про це він заявив в ефірі УТ-1 у середу ввечері.

"Я з задоволенням, хоч сьогодні, але дата поки не визначена. Але вони точно відбудуться. Не знаю, з моєї сторони немає проблем", - відповів Єхануров на питання про дату дебатів з Януковичем.

З приводу можливості дебатів з Тимошенко, Єхануров сказав: "Взагалі, який може бути предмет дебатів? Мене газотрейдерскі справи не хвилюють, а піднімати рейтинг для неї, який підупав, я не хочу. Тому немає зацікавленості".

Зі свого боку Тимошенко заявила: "Якщо Юрій Єхануров не хоче підвищувати рейтинги блоку, який я очолюю, то нехай вийде на теледебати і підвищить рейтинг собі. Якщо зможе".

Вона підкреслила, що її не хвилює, у кого рейтинги падають чи підіймаються. На її думку, найбільш правдивим соціологічним показником стане 26 березня, коли відбудуться вибори.

Говорячи про можливість коаліції після виборів, Єхануров відзначив, що "усе може бути" і "можуть бути будь-які альянси".

На питання про можливість коаліції з Партією регіонів після виборів, Єхануров відповів: "Важко сказати, поки що так не виглядає".

"Інтерфакс-Україна"

Читайте також про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори"

Ні Ющенко, ні Янукович не обійдуться без Литвина

Для Тимошенко Ахметов - остання надія

На виборах у Києві з'явився віртуальний блок?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: