Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич уже готовий на все

П'ятниця, 17 березня 2006, 16:06

Представник блоку "Не Так!" Нестор Шуфрич зробить "усе, щоб коаліція "Нашої України" і Партії регіонів у майбутньому парламенті не відбулася".

Про це він заявив на прес-конференції в Луганську, повідомляє прес-служба Шуфрича.

"Раніше я з посмішкою сприймав заяви про можливості створення, так званої, гранд-коаліції між "Нашою Україною" та Партією Регіонів. Уже місяць, якщо не більше, ми чуємо натяки, що така коаліція можлива", - зазначив Шуфрич.

"На цьому тижні Ющенко і Єхануров у відкриту заявляють про створення коаліції з Партією Регіонів, а лідери Партії Регіонів підтверджують можливість такого об'єднання", - додав він.

Шуфрич висловив упевненість, що "необхідності об'єднуватися з "помаранчевими" навіть математично немає".

Також депутат підкреслив, що "сьогодні не може не насторожити резолюція Партії Регіонів, у якій говориться, що США є для них стратегічним партнером і що вони готові співпрацювати з НАТО".

"Я думаю, що, голосуючи сьогодні за Партію Регіонів, можна підтримати можливість збереження "помаранчевих" у влади через створення коаліції. Я зроблю все, щоб у парламенті такий протиприродний альянс не відбувся", - заявив Шуфрич.

"Відновлення білої-синьої коаліції в парламенті, створення білого-синього уряду є для мене єдиним можливим варіантом розвитку подій", - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування