Ющенко захистив тварин від жорстокого поводження

Вівторок, 14 березня 2006, 11:53

Президент України Віктор Ющенко підписав закон "Про внесення змін до ЗУ "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" (щодо ВАТ "Одеський припортовий завод").

Цим законом до переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, включено акції, що належать державі у статутному фонді ВАТ "Одеський припортовий завод", повідомляє прес-служба президента.

Водночас Ющенко підписав низку законів про міжнародне співробітництво: закон "Про ратифікацію договору про дружбу і співробітництво між Україною і Республікою Таджикистан", "Про ратифікацію угоди між Урядом України та Урядом Республіки Гамбія про співробітництво у галузях економіки, освіти, науки і техніки".

Також він підписав закон "Про ратифікацію угоди між Кабміном і Урядом Азербайджанської Республіки про трудову діяльність і соціальний захист громадян України, які тимчасово працюють на території АР, та громадян АР, які тимчасово працюють на території України".

Окрім того, Ющенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації інвалідами права на трудову зайнятість" та закон "Про внесення змін до ЗУ "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", який передбачає безоплатне встановлення квартирних телефонів та користування всіма послугами зв'язку для інвалідів Великої Вітчизняної війни та війни з Японією.

Щодо інвалідів Ющенко підписав також закон "Про внесення зміни до ЗУ "Про Державний бюджет України на 2006 рік" про розмір збору на обов'язкове державне пенсійне страхування для підприємств, установ та організацій, де працюють інваліди".

Також Ющенко підписав закон "Про внесення зміни до статті 57 закону України "Про освіту" щодо надання пільгових кредитів педагогічним та науково-педагогічним працівникам.

Щодо приватизація глава держави підписав закон про внесення змін до закону "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" та ЗУ "Про внесення змін до ЗУ "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації".

Окрім того, президент підписав закон "Про внесення змін до Лісового кодексу України" та ЗУ "Про захист тварин від жорстокого поводження".

Серед інших підписаних законів: закон "Про внесення зміни до статті 1 ЗУ "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності", "Про внесення змін до ЗУ "Про захист економічної конкуренції", "Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання виробництва бензинів моторних сумішевих".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування