Янукович їсть млинці з улюбленим продуктом Ющенка, а Тимошенко – без

Понеділок, 27 лютого 2006, 09:39

Президент Віктор Ющенко швидше за все не святкував Масляну.

Про це повідомила "Сегодня" заступник голови прес-служби президента Лариса Мудрак.

"Ви знаєте, я навіть по минулих роках не пам'ятаю, святкував він чи ні. Адже це свято не дуже православне", - сказала вона.

На питання, чи не збирається Ющенко поїхати до Америки "до своєї тещі на млинці", Мудрак відповіла:

"Я навіть зараз не можу сказати, де він знаходиться. Так, ще вчора він був в Івано-Франківську. Цілком ймовірно, він мав уже повернутися в Київ, тому що в понеділок він поїде у Вінницю".

Водночас, як з'ясувалося, лідер БЮТ Юлія Тимошенко Масляну святкує.

За словами першої помічниці Тимошенко Ольги Трегубової, лідер БЮТ організувала народні гуляння на Хрещатику "із млинцями, чаєм і українським фольклором".

На питання, чи вміє Тимошенко пекти млинці, Трегубова відповіла:

"Ну, звичайно, вміє. Ви знаєте, у минулому житті, дополітичному, Юлія Володимирівна дуже добре готувала і шила, але зараз для всього цього часу стало набагато менше".

За її словами, зять Тимошенко Шон Карр також буде відзначати Масляну.

Водночас Трегубова зазначила, що дочка Тимошенко Женя масло не вживає.

"Ви знаєте, вона пішла в маму. Дуже смачно готує. Я була в них з дочкою в гостях (на дачі в Конча-Заспі). Так, наприклад, вона відмінно приготувала кролика в білому вині за французьким рецептом", - сказала вона.

За словами помічниці Тимошенко, Шон "теж добре готує".

"Він приготував один раз якусь йоркширкську страву. У глибокій сковороді він зробив слойку з м'яса і картопляного пюре. Коли цього "йоркширця" подали на стіл, то він мені і дочці накладав на тарілку м'ясо з одного боку посудини, а Жені — з іншого. Побачивши мій здивований погляд, Шон пояснив — просто Женя не вживає масла, береже фігуру, тому на її стороні м'ясо і картопля приготовлені без масла", - розповіла вона.

Водночас, як розповіла радник лідера Партії регіонів Ганна Герман, Віктор Янукович буде їсти млинці в тещі у селі Красногорівка, де живе мама Людмили Янукович.

"Віктор Федорович на Масляну з ранку буде в Донецьку, потім поїде до тещі, а після цього о 5 годині вечора буде вже у Святогорській лаврі", - сказала вона.

За словами Герман, Янукович любить солодке, "тому буде їсти млинці з медом".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування