Яценюк сміявся над качкою, поки не наситився

Неділя, 19 лютого 2006, 18:27

Міністр економіки Арсеній Яценюк спростовує чутки про можливість свого призначення на посаду прем’єр-міністра після парламентських виборів.

"Мені самому цікаво, звідки взялася ця нісенітниця", - сказав Яценюк в інтерв’ю тижневику "Дзеркало тижня".

"Знаєте, я спочатку голосно сміявся й віджартовувався, але за останній час уже по горло наситився "настійними рекомендаціями" і "переконливими проханнями" щодо кандидатур на посадах віце-прем’єрів", - сказав він.

"Мені здається, що не знаючи, як іншим способом підступитися, хтось спеціально закидає подібні качки, таким чином намагаючись налаштувати проти мене найвпливовіших політиків. Дуже схоже на не дуже вдалу провокацію", - вважає Яценюк.

Водночас екс-міністр з надзвичайних ситуацій Давид Жванія в інтерв’ю "Дзеркалу тижня" назвав чутки, що кандидатура Яценюка на посаду прем’єра з'явилася під час переговорів між "Нашою Україною" та Партією регіонів, "повною маячнею".

"Особисто я і ті люди, із якими я спілкуюся в "Нашій Україні", а спілкуюся я майже з усіма, ніяких переговорів із Рінатом Ахметовим не вели і не вестимуть", - сказав він.

"Казати про те, що прем’єр буде неполітичною постаттю, — теж маячня. Після конституційної реформи глава виконавчої влади 50-мільйонної держави мусить бути тільки політичною постаттю. Тому розглядати Яценюка як кандидата на цю посаду неможливо. Він навіть не обговорювався", - зазначив Жванія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування