Порошенко посміявся з "крокодила" Януковича і хоче поговорити віч-на-віч

Неділя, 12 лютого 2006, 18:14

Представник блоку "Наша Україна" Петро Порошенко вважає, що політтехнологи забороняють лідерові Партії регіонів Віктору Януковичу з'являтися на телеканалах.

Про це Порошенко заявив у неділю в прямому ефірі телеканалу "Україна".

"Хоча я із задоволенням зустрівся б з ним, наприклад, на вашому телеканалі або на "5 каналі", щоб чесно поговорити віч-на-віч. Однак, Віктора Федоровича сьогодні можна побачити хіба що в рекламних роликах", - сказав він.

Порошенко також відзначив, що Партія регіонів сьогодні створює міф про нібито економічні успіхи України в 2004 році, у часи прем'єрства Януковича.

"Тоді в економіку було "вкинуто" 12-13 мільярдів гривень із метою підкупу виборців, а це, звичайно, привело до значної інфляції в 2005 році", - відзначив він.

За словами Порошенка, йому стає смішно, коли він чує, як "наші нинішні опозиціонери проливають "крокодилячі сльози" щодо того, як важко їм живеться, яке тиск вони відчувають, як бояться застосування адмінресурсу на нинішніх виборах".

"Я був в опозиції з 2000 року й дуже добре пам'ятаю, що означало бути опозицією при Кучмі", - сказав він.

"Я знаю, що таке проколоті колеса в автобусі, повному людей, знаю, як "зникає" електроенергія під час зустрічі з виборцями, знаю, як металеві двері виявлялися завареними, щоб ми не потрапили на чергову заплановану зустріч, - сказав Порошенко. - А нинішньої опозиції жити комфортно".

"Свідоцтво тому - ваш телеканал "Україна", - відзначив він, - якому, на щастя, не загрожують ті лиха, які загрожували "5 каналу" під час президентських виборів". І це - також свідоцтво того, що ми живемо в новій країні, демократичній і чесній, - додав Порошенко.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування