Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич думає, що Ющенко не хоче відміняти політреформу

Субота, 11 лютого 2006, 15:49

Керівник юридичного департаменту виборчого щтабу "Нашої України" Роман Зварич запевняє, що президент Віктор Ющенко не збирається скасовувати конституційну реформу.

Про це він сказав під час своєї прес-конференції в Чернівцях, відповідаючи на питання з приводу заяви президента про необхідність проведення Всеукраїнського референдуму щодо конституційної реформи.

"Мова не йде про те, аби переписувати всі розділи Конституції. Якби ми хотіли скасувати конституційну реформу, ми б могли це зробити дуже легко", – цитує Зварича прес-служба "Нашої України".

"Зараз існують правові можливості винести на Всеукраїнський референдум питання про скасування Закону про внесення змін до Конституціі, який був прийнятий в грудні 2004 року", – сказав він.

"Але президент не збирається переписувати Конституцію, – підкреслив Зварич, – потрібно лише докладніше виписати процедурні норми Конституційного законодавства, а саме – прийняти супроводжуючі закони: Закон про Кабінет міністрів, Закон про регламент Верховної Ради, Закон про президента тощо".

Зварич також підкреслив, що "Наша Україна" не буде займатися чорним піаром проти будь-якої політичної сили, яка йде на вибори. "Тим більше ми не будемо займатися чорним піаром проти тих політичних сил, з якими ми раніше стояли на Майдані", - сказав він.

"Якщо наші політичні супротивники пред’являть нам документальні свідчення щодо застосування нами чорного піару, то наша реакція щодо тих людей з нашого штабу, які це робили, буде жорсткою і миттєвою, ті люди будуть звільнені з нашого штабу, – запевнив Зварич, додавши, що поки що супротивники не можуть пред’явити жодних свідчень.

"Натомість ми вже маємо документальні свідчення того, що саме Блок Юлії Володимирівни займається чорним піаром проти нашої політичної сили, – зазначив Зварич. – Однак я закликаю всіх приборкати свої амбіції та образи і залучитися до активного переговорного процесу зі створення помаранчевої коаліції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування