Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Майбутні депутати за день "з'їдять" 500 тонн паперу

Понеділок, 9 січня 2006, 17:27

Голова ЦВК Ярослав Давидович не виключає, що попередні результати голосування на парламентських виборах 26 березня 2006 року будуть відомі трохи пізніше, ніж на минулих виборах у Верховну Раду.

В інтерв'ю журналістам у понеділок він відзначив, що до виборчого бюлетеня буде внесено більше 40 партій і блоків, що створить труднощі при введенні даних в інформаційно-аналітичну систему "Вибори".

Він також відзначив, що виборчі дільниці будуть тими ж самими, як для парламентських, так і для місцевих виборів, і членам комісій буде необхідно здійснювати підрахунок голосів по 5-6 видам бюлетенів.

Реклама:

Давидович також повідомив, що ЦВК попередньо домовився про виготовлення спеціального паперу для друкування бюлетенів по виборам народних депутатів. За його словами, для виготовлення цих бюлетенів буде необхідно не менше 430 і не більше 570 тонн паперу.

Папір буде виготовляти за кордоном одна з фінських фірм, що має філії в багатьох країнах. Глава ЦВК уточнив, що цей процес буде проходити не в Росії, але конкретну країну він не назвав.

Раніше бюлетені для голосування на президентських і парламентських виборах вироблялися в Дніпропетровську, однак цей завод не може виготовляти папір з водяними знаками, як це зараз потрібно.

ВІДЕО ДНЯ

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування