Пукача нема ні в Росії, ні в Ізраїлі

Вівторок, 31 січня 2006, 12:41

Генпрокурор Олександр Медведько вважає рішення Апеляційного суду Києва щодо закритого слухання у справі Гонгадзе "законним та обгрунтованним".

"Це рішення - прерогатива суду, але представники генпрокуратури також заявляли клопотання щодо такого розгляду, оскільки є документи і особи, яких не можна допитувати у відкритому режимі", - сказав Медведько журналістам у вівторок.

Також він повідомив, що після передачі до суду справи щодо виконавців злочину продовжується робота слідчої групи у складі представників Генпрокуратури та СБУ щодо встановлення організаторів убивства.

Окрім того, за його словами, проводиться робота зі встановлення місця перебування генерала Олексія Пукача, обвинувачуваного у вбивстві журналіста.

"Я думаю, ця робота принесе нам бажаний результат. Якщо нам вдасться його затримати, я впевнений, буде просування в розслідуванні злочину", - сказав генпрокурор.

При цьому Медведько зазначив, що в нього немає на даний момент підтвердження про перебування Пукача у Росії, Ізраїлі, деінде.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування