Янукович веде переговори з помаранчевими і хоче створити вісь з Ющенком

Понеділок, 30 січня 2006, 10:15

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович веде переговори з представниками помаранчевої команди.

"Те, що ми ведемо переговори з усіма політичними партіями, з усіма без винятку, ми ніколи цього не приховували", - заявив він у суботу в Донецьку.

"І навіть, як кажуть, у помаранчевому таборі є досить конструктивні політичні сили, з якими в нас йде нормальний абсолютно діалог", - відзначив він.

Янукович підкреслив, що його ставить перед собою ціль – "зняти напругу в суспільстві, зняти тривогу людей за майбутнє, що ж буде знову після виборів, хто переможе, чи будуть продовжуватися репресії".

"Ми заявляємо, що ми ніколи не підемо по цьому шляху. Ми ніколи не будемо з'ясовувати відносини, умовно кажучи, з тими людьми, хто стояв на Майдані. Це прості люди, що повірили у своє щастя, повірили в ті казки, що там звучали, і вони голосували серцем. Але ми говоримо, що зараз, звичайно, вони повинні ще проголосувати і головою. От до цього ми і закликаємо", - відзначив Янукович.

У той же час керівник парламентської фракції ПР Раїса Богатирьова запропонувала створити політичну раду національної безпеки по осі "Янукович-Ющенко" для подолання політичної кризи в країні.

Вона нагадала, що фракція Партії регіонів - найбільша у Верховній Раді, а сама Партія регіонів упевнено лідирує в передвиборчих рейтингах.

Острів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування