Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КЛИЧКО УХВАЛИВ ВАЖЛИВЕ ДЛЯ СЕБЕ РІШЕННЯ

Четвер, 19 січня 2006, 12:55

Відомий боксер і перший номер блоку "Пора-ПРП" Віталій Кличко офіційно оголосив про намір балотуватися в мери Києва.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер, підписавши одразу заяву до тервиборчкому.

"Я дуже серйозно готувався до цього кроку, я усвідомлюю ту відповідальність, яка лягає на кандидата в мери, яка лягає на мої плечі. Я хочу стати київським мером, бо я дуже люблю своє місто Київ і хочу зробити життя в ньому кращим", - заявив він.

Кличко заявив, що вибори київського голови є для нього пріоритетом і якщо йому доведеться обирати між посадою мера і депутата, то він обере перше. "Муніципальні вибори є для мене пріоритетом", - сказав він.

Кличко також оприлюднив звернення до киян.

За словами Кличка, він повідомляв Олександру Омельченку про свої плани балотуватися в мери, на що той йому відповів: "Плох тот солдат, кто не мечтает стать генералом".

Водночас Кличко зазначив, що в нього з Омельченком добрі стосунки і що він завжди запрошував його на свої бої.

Кличко зазначив, що конкуренція між ним і Омельченком на виборах міського голови не повинна впливати на їхні особисті стосунки. "Бо я впевнений, що різниця в політичних поглядах не може повпливати на особисті стосунки", - сказав він.

Кличко поки не оприлюднив свою програму дій, але натякнув, що основними її пунктами будуть проблеми корупції, прозорості прийняття рішень, незаконних забудов.

За словами Кличка, він боротиметься з корупцією "тими методами, які давно працюють на заході – прозорість прийняття рішення".

Відповідаючи на питання журналістів про нібито приналежність йому багатьох об’єктів нерухомості в Києві Кличко сказав: "У Києві мені належить квартира на вул. Богдана Хмельницького, в якій я живу. І це все".

На питання, чи мріє він стати президентом, відповів: "Я так далеко не думав. У нас є президент, я думаю, у нас буде достойний парламент і прем’єр-міністр. Я дуже хочу стати хорошим мером Києва".

На запитання про свого основного конкурента на виборах Кличко відповів: "Якщо я буду боротись, я буду боротись не з конкурентами, я буду боротись для киян".

Коментуючи відсутність у нього управлінського досвіду, Кличко відповів: "Мер не обов’язково має бути так званим господарником. Мер Берліна – юрист, мер Нью-Йорка – фінансист, мер Лос-Анжелеса – вчитель історії, мер Бонна – вчитель філософії".

Кличко зазначив, що має багато міжнародних контактів, які використовуватиме на посаді мера Києва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування