Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний назвав Турчинова Джеймсом Бондом і поставив ТЛЯ на робочий стіл

П'ятниця, 13 січня 2006, 18:31

Голова політради партії "Народний союз Наша Україна" Роман Безсмертний відкидає звинувачення екс-голови СБУ Олександра Турчинова в поширенні чорного піару проти блоку Тимошенко.

Про це у п'ятницю повідомила прес-служба блоку "Наша Україна"

"Мені дуже подобається листівка, про яку говорив Олександр Турчинов. Я отримав її у свою поштову скриньку. Я її відсканував і сьогодні картинка нового блоку – це заставка на моєму домашньому комп’ютері", - сказав Безсмертний.

Листівка, представлена Турчиновим в пятницю

"Там справді передрукована заява нашого блоку. І ця листівка дійсно відповідає нашій політичній позиції", - повідомив лідер партії, коментуючи звинувачення Олександра Турчинова в тому, що "НУ" друкує "чорні" політичні листівки.

Водночас Безсмертний сказав: "Я тільки вчора говорив про те, що у нас в парламенті завелася ТЛЯ – блок Тимошенко, Литвина, Януковича. І більше того, я, як і автори листівки, вважаю, що вони зрадили національні інтереси, незаконно відправивши уряд Єханурова у відставку. Такої ж позиції дотримується і президент".

"А щодо експертних висновків великого друкаря і за сумісництвом Джеймса Бонда Олександра Турчинова, хочу сказати таке: його так звані висновки є повною нісенітницею", - повідомив Безсмертний.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування