Тимошенко стала особистістю

Четвер, 12 січня 2006, 12:30

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко одержала звання Особистість року 2005 за версією тижневика "Кореспондент".

Про це у четвер на прес-конференції в УНІАН повідомив головний редактор журналу Віталій Сич.

За його словами, "Кореспондент" у рамках щорічного проекту Особистість року назвав людей, які, на думку видання, мали найбільший вплив на життя України в 2005 р.

Як повідомила редактор рубрики "Країна" Ольга Крижанівська, звання Особистість року Тимошенко принесли "величезна енергія і прагнення змін, особлива роль у розколі помаранчевої коаліції і неймовірне зростання популярності".

Як відзначає "Кореспондент", "Тимошенко вдруге обіграла оточення Ющенка, публічно звинувативши наближених президента в суцільній корупції. Зараз її партія - одна з найпопулярніших в Україні, а вона сама - один з головних претендентів на посаду прем'єр-міністра, яка після політреформи стане найвпливовішою посадою в країні".

"Тимошенко знадобилося трохи менше року, щоб зробити ривок із тіні Ющенка до кола основних претендентів на головну посаду країни, вчинивши дорогою цілу серію скандалів. Саме Тимошенко, на думку редакції, можна назвати людиною, під знаком якої в Україні пройшов 2005 рік", - сказав головний редактор "Кореспондента".

Сич наголосив, що Тимошенко довела, що вона "феноменальний політик і оратор".

Нагадаємо, що Людиною року 2004 за версією журналу став Ющенко - за переконливу перемогу в напруженій президентській гонці.

У 2003 р. людьми року "Кореспондент" назвав двох політиків - Віктора Медведчука і Віктора Ющенка, а перед цим найвпливовішою людиною було названо екс-президента Леоніда Кучму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: