Тимошенко не хоче нічого ділити

Понеділок, 19 грудня 2005, 15:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що до закінчення виборчого процесу політичним партіям не варто ділити квоти та посади у майбутньому уряді.

Про це вона заявила в понеділок, повідомляє Ліга.

Коментуючи недавню заяву лідера СПУ Олександра Мороза щодо нібито домовленості між БЮТ, СПУ та НСНУ про створення коаліційного уряду після виборів, Тимошенко сказала: "Вибори покажуть усі результати".

"Перший раз людям дано право обирати свого прем'єр-міністра, свою більшість у парламенті вперше після конституційної реформи, тому я б на місці політиків зараз нічого не ділила - ніяких квот, ніяких посад", - заявила Тимошенко.

"Необхідно вже зупинитися і дати людям можливість самим усіх обрати, кого вони хочуть бачити", - додала вона.

Тимошенко сказала, що, з іншого боку, її політична сила має намір створювати коаліцію з "Народним Союзом "Наша Україна" і СПУ. "Дай Боже, щоб тільки усі працювали для України і більше не розчаровували людей", - підкреслила лідер БЮТ.

Вона також додала, що в новому парламенті її політична сила має намір співпрацювати з партнерами таким чином, щоб більше не привести на ключові посади "людей бездуховних, бездарних і недієздатних".

Як відомо, наприкінці листопада лідер соціалістів Мороз заявляв, що СПУ має намір тільки після парламентських виборів розглядати питання блокування і створення коаліції з іншими політичними силами.

При цьому Мороз підкреслив, що сьогодні ще нестабільна ситуація щодо електоральних переваг виборців, оскільки до 40% виборців не визначилися у своїх симпатіях.

"Передчасно робити якісь кроки в цьому відношенні", - зазначив лідер СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування