Ющенко намалював себе з Морозом і Тимошенко

Субота, 17 грудня 2005, 11:53

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що його партія ввійде в трійку призерів на виборах 2006 року.

Про це він заявив під час з'їзду Соцпартії, що проходить у суботу в Києві.

Він також вважає, що соціалісти стануть основою парламентської коаліції.

"Ми зобов’язані бути не золотою акцією, а основою коаліції. Це потрібно не нам, а суспільству", - зазначив Мороз.

"Ющенко як президент потребує нашої підтримки, і він її отримає. Але соціалісти матимуть в коаліції головну стабілізуючу роль", - додав він.

Лідер СПУ розповів, що мав у п’ятницю зустріч з президентом Віктором Ющенком, на якій, зокрема, йшлося про майбутню парламентську коаліцію.

"Ющенко намалював мені схему – НУ+СПУ+БЮТ. Думаю, що він це добре розуміє (необхідність такої коаліції), але треба, щоб це і люди зрозуміли", - сказав він.

Мороз також зупинився на питанні передвиборчої агітації партії, наголосивши на необхідності активної роботи партійних осередків.

"Ми ідеологічна, а не бізнесова партія, у нас немає дурних грошей! Але є сотні людей, які готові працювати", - сказав лідер СПУ.

Він також розкритикував роботу тих, хто намагається замінити роботу в регіонах розміщенням біг-бордів.

Мороз нагадав, що минулої кампанії "одна партія розвісила портрети такого як треба по всій Україні". "В Ужгороді біля кожного біг-борда поставили міліціонера, щоб люди свою любов не виявляли. Зате сьогодні такого ніде нема. Чому? Досвід мають люди. А ми ще вагаємося", - звернувся Мороз до однопартійців.

Щодо своїх конкурентів, Мороз розділив їх на реальних і формальних і наголосив, що партія не займатиметься чорним піаром, але розвінчуватиме міфи про деяких політиків.

"Наприклад, міф про те, що Юлію Тимошенко звільнили за її полівіння та те, що вона виплатила зарплати. Але треба нагадати, що це були емісійні проплати Януковича, які призвели до інфляції. Усе це треба пояснювати людям, оскільки цінові теми найбільш чутливі для населення", - зазначив Мороз.

У кінці виступу Мороз зазначив, що "СПУ зробила вирішальний внесок у перемогу демократії, а головним завданням її є її розбудова".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування