Литвин придумав, де кияни братимуть квартири

Субота, 10 грудня 2005, 15:52

Програма розвитку Києва Народної партії передбачає вирішення всіх міських питань на референдумі.

Програму, що має назву "Сильна громада плюс сильна влада: вперед і разом!", представив у суботу на засіданні Київської міської організації партії член НП, голова Печерської райдержадміністрації Анатолій Коваленко.

За його словами, програмою передбачено, щоб всі міські питання вирішувалися на місцевому референдумі.

Коваленко повідомив, що програма містить принципово новий підхід до боротьби з корупцією – встановлення громадського контролю не за доходами, а за видатками чиновників.

Програма також передбачає категоричну заборону будівництва в історичній частині міста.

За словами Коваленка, програма розвитку Києва Народної партії передбачає ліквідацію загальноміської черги на квартири. Він зазначив, що на сьогодні у Києві 140 тис. сімей стоять у черзі на отримання квартири, а за рік здається лише по 100-300 квартир для "черговиків".

За його словами, у програмі передбачено реальний механізм забезпечення городян квартирами. Суть цього механізму полягає в тому, що земля повинна виділятися тим інвесторам, які реалізовуватимуть квартири киянам, що стоять на черзі, повідомив Коваленко.

Водночас, киянам мають надаватися дешеві кредити на купівлю житла. Він зазначив, що необхідно припинити "пральню по відмиванню брудних грошей", яка відбувається в цій системі.

Також, за словами Коваленка, у програмі Народної партії йдеться про виведення комунальних ЗМІ з підпорядкування міської влади і припинення будівництва пам'ятників за бюджетні кошти.

Крім того, Коваленко заявив, що Народна партія виступає проти скорочення кількості районів в місті Києві.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: