Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Завтра Мельниченко може стати депутатом. Мороз готовий відповідати

Четвер, 1 грудня 2005, 13:15

Центральна виборча комісія на засіданні в п'ятницю має намір розглянути питання про реєстрацію депутатом за списком Соцпартії Миколи Мельниченка.

Про це в четвер сказав лідер СПУ Олександр Мороз, повідомляє Ліга.

За його словами, він уже говорив з цього приводу з головою ЦВК Ярославом Давидовичем, який повідомив, що Центвиборчком тільки в середу одержав рішення Верховного Суду щодо Мельниченка.

Мороз підкреслив, що СПУ зацікавлена в тому, щоб "порушені права Мельниченка були відновлені" і щоб він став депутатом нинішнього скликання.

Лідер СПУ заявив, що у випадку, якщо ЦВК ухвалить позитивне рішення з цього питання, то СПУ вирішить його автоматично.

Як відомо, раніше низка членів Соцпартії заявляли про готовність скласти із себе повноваження депутата на користь Мельниченка.

Відповідаючи на питання журналістів, Мороз також заявив, що готовий відповісти на будь-які питання, що стосуються розслідування справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

"Я відповім на всі запитання, на які знатиму відповідь", - уточнив Мороз,  слова якого наводить прес-служба СПУ.

Водночас він зауважив, що здивований тим, що в мережі Інтернет поширюється інформація про начебто запрошення до нього особисто дати такі свідчення.

"Мене дивує, що такі запрошення я одержую через Інтернет. Простіше було б керівнику комісії чи будь-кому з її складу офіційно запросити мене на засідання комісії. Я б із задоволенням прийшов", - зазначив він.

Мороз також додав, що обставини вбивства Гонгадзе розслідувала комісія під керівництвом Григорія Омельченка, а не якісь інші.

"А ця, яку очолює Драчевський, наскільки мені відомо, розслідує обставини запису плівок. І мене дивує, що ця комісія відмовляється взяти свідчення у Кучми та інших, які добре знають, як це все було організовано", – зазначив Мороз.
"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування