Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Індус на "Криворіжсталі" вироблятиме більше, ніж Пінчук-Ахметов

Четвер, 3 листопада 2005, 14:56

Mittal Steel планує збільшити виробництво сталі на ВАТ "Криворіжсталь" до 8 млн. тонн на рік шляхом покращення устаткування і технології.

Про це сказав під час візиту делегації Mittal Steel на підприємство представник компанії Нарендре Чоудхарі, повідомили УНІАН в прес-службі "Криворіжсталі".

"Ми бачимо, що маючи такі великі потужності, є великий потенціал для збільшення номенклатури виробництва", - зазначив Чоудхарі. За його словами, компанія планує налагодити виробництво плоского прокату.

Він також зазначив, що доменні печі на комбінаті в хорошому стані. "У вас досить доменних печей, навіть більш ніж. І нам залишається підтримувати їх у хорошому стані", - сказав він.

При цьому Чоудхарі зазначив, що у виробничому циклі з виплавки сталі на "Криворіжсталі" є слабкі місця. Зокрема, не автоматизовані конвертери. "Вони у хорошому стані, але технічно вони вже відстають, і ми хотіли б покращити цю частину теж", - зазначив Чоудхврі.

"Як ви знаєте, застаріле устаткування створює великі проблеми для навколишнього середовища, і ми бачимо в наших планах зупинку такого устаткування", - додав представник Mittal Steel.

"Ми хотіли б, щоб на певному етапі на комбінаті рівень виробництва залізної руди становив 25 млн. тонн", - зазначив Чоудхарі. За його словами, представники компанії побачили "деякі упущення" на етапі агломерації, що ставить комбінат в залежність від поставок окатишів.

"Треба, щоб підприємство в цьому питанні було самодостатнім, а тому необхідно розвивати і розвивати переділ агломерації", - зазначив Чоудхарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування