Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попередила, що проти них з Ющенком діє пропаганда і безглуздість

Вівторок, 22 листопада 2005, 19:17


Екс-прем’єр Юлія Тимошенко попереджає учасників помаранчевої революції про ризик реваншу з боку Віктора Януковича на наступних виборах.

"Сьогодні реванш як ніколи можливий. Сьогодні у Януковича не просто шанс. А якщо ми з вами нічого не зробимо – то у нього стовідсотковий шанс", - сказала Тимошенко під час виступу на Майдані.

Тимошенко також звернулася до присутніх: "Я хочу спростувати безглузді чутки що, Тимошенко десь там проти Ющенка. Якщо ви десь хоч слово від мене таке почули... Повірте – це слово не може бути почутим".

"Тому що це президент, якого я разом з вами намагалася привести до влади. Хіба я можу зруйнувати хоч крок його поступу?", - сказала Тимошенко.

Вона також закликала учасників помаранчевої революції об'єднатися навколо того політичного лідера, який на посаді прем’єра відстоюватиме їх ідеали.

"Наступні парламентські вибори – не такі самі, як були попередні. Адже політреформа позбавляє повноважень президента України та надає потужні повноваження прем’єр-міністру. Вибори зведуться до того, хто керуватиме державою ", - додала Тимошенко.

"Так, як я і вся наша команда підтримала Віктора Ющенка – так само я закликаю згуртуватися навколо обрання прем’єра, який уособлюватиме те, за що ми боролися", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ попередила, що "на цих виборах насаджається тема, що Тимошенко боротиметься з Ющенко".

"Це пропаганда, яку не повинні слухати. Ющенко – це президент України і він не балотуватиметься в прем’єр-міністри", - пояснила Тимошенко.

Вона закликала людей не впадати у відчай учасників помаранчевої революції: "Підніміть голови, розправте плечі! Ви робите Україну!"

"Якщо ми з вами одного разу вже встали з окопів – то наші нинішні розчарування, розпач, наша спокійність чи байдужість – це як останній патрон у наше серце", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ заявила, що у неї немає "ніякої образи, що десь в певний час нас відправили у відставку".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування