Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Резиденцію Ющенка закидали яйцями і апельсинами?

Вівторок, 22 листопада 2005, 15:16

Для святкування річниці помаранчевої революції з регіонів до Києва прибуло 78 автобусів та 21 потяг людей.

Про це повідомили у Центрі громадських зв'язків Головного Управління МВС у м.Києві.

За інформацією працівників ЦГЗ, на 14.00 в центрі Києва для святкування річниці помаранчевої революції вже зібралося щонайменше 6 тис. осіб.

Водночас на центральних вулицях міста охорону порядку забезпечують 1 тис. 300 працівників МВС, ще близько 4,5 тис. знаходиться у резерві, включаючи військовослужбовців внутрішніх військ та бійців спецпідрозділів.

Крім того, до бойової готовності приведено ще певну кількість працівників МВС в регіонах, які знаходяться у безпосередній близькості з Київською областю.

Як повідомили поінформовані джерела в правоохоронних органах, наразі святкові заходи в Києві відбуваються без серйозних ексцесів.

Єдиний інцидент, про який повідомив співрозмовник агентства, стався вранці, коли кілька десятків ветеранів СБУ та ЗСУ на деякий час заблокували рух по вулиці Грушевського, але потім розійшлися.

Крім того, близько 10.00 ранку 120 осіб закидали яйцями та апельсинами на Столичному шосе, 24 резиденцію президента Віктора Ющенка.

За словами джерела, це були люди, які мешкають неподалік від резиденції президента, і в такий спосіб вони вимагали вирішення своїх проблем, які стосуються розподілу земельних ділянок.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування