Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко та Порошенко так обіймалися, що ледь не провалили дах автомобіля

Понеділок, 21 листопада 2005, 14:48

Меркантильні справи окремих членів стали причиною розколу команди Віктора Ющенка.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю радіо "Ера", повідомляє Ліга.

"Дві як мінімум команди, що привели Ющенка до перемоги, почали конкурувати між собою, а потім це переросло у відкрите протистояння", - зазначив голова МВС.

За його словами, ці члени забули, що допомогли перемозі Ющенка на п'ять років. "Уже з першого року почали з розподілу, привласнення... зайнялися своїми маленькими меркантильними справами", - заявив Луценко.

"Забули, що 5 років потрібно "пахати" для того, щоб люди відчули, що вони привели цю команду до влади. У результаті відбулося самознищення двох команд", - додав він.

Луценко також нагадав, що Юлія Тимошенко і Петро Порошенко рік тому, після того як Верховна Рада оголосила про проведення третього туру президентських виборів, їхали "в обнімку" на даху машини Соцпартії з озвучкою.

"Вони ледь не провалили дах тієї машини", - додав міністр.

На думку Луценка, очевидною стратегічною помилкою двох команд було те, що "вони вирішили, що супротивника і реваншистів немає". "Насправді він є", - зазначив міністр.

За словами голови МВС, "сьогодні близько 20% українських громадян через розбіжності усередині "помаранчевої команди" готові віддати свої голоси тим, хто був "переможений рік тому".

Також Луценко повідомив, що "сьогодні, відповідно до соціологічних опитувань, "Народний Союз Наша Україна" має 20%, Блок Юлії Тимошенко - 20%, Соціалістична партія України -10 %".

"Ми повинні перемогти, якщо не хочемо побачити в страшному сні Кучму на Банковій, а Януковича - на Грушевського", - додав голова МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування