Докази корупції Порошенка і Третьякова продовжують нести в парламент

Середа, 2 листопада 2005, 18:47

Парламентська слідча комісія з перевірки заяв корупції у вищих ешелонах влади одержує докази озвучених раніше обвинувачень.

Про це заявив заступник голови Михайло Добкін, передають "Новости Украина".

Він відзначив, що "люди, які приходять давати свідчення комісії, або надають нові факти, або привносять доказову базу під корупційні дії, озвучені Зінченком, Турчиновим і Томенком на адресу Олександра Третьякова і Петра Порошенка".

Депутат висловив думку, що "даної комісії цілком достатньо для того, щоб зробити проміжний звіт у Верховній Раді, і надати на суд громадськості і парламенту те, що довідалася комісія".

Добкін також сказав, що йому "важко" коментувати заяву кандидата на посаду генпрокурора Олександра Медведька про те, що масштаби корупції в країні перебільшені.

У той же час депутат підкреслив, що представлення людини на таку посаду "має на увазі, що він буде боротися з будь-якими проявами корупції в нашій державі".

"Чи дадуть йому це здійснити в житті – покаже час, тому що після того, як я поспілкувався на комісії з Піскуном, у мене склалося стійке враження, що Піскун був звільнений саме за те, що генеральна прокуратура порушила кримінальну справу щодо Петра Порошенка", – заявив Добкін.

Говорячи про те, чи має намір фракція СДПУ(о) підтримати кандидатуру Медведька на посаду генпрокурора в ході голосування в четвер, депутат повідомив, що члени фракції мають намір зібратися у четвер зранку для ухвалення остаточного рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування