Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченка назвали колобком у броунівському русі

Субота, 19 листопада 2005, 11:14

Один з лідерів СДПУ(о) Нестор Шуфрич вважає заяву Олександра Зінченка про те, що він піде на вибори без Юлії Тимошенко, зрадництвом.

Про це говориться в коментарі Шуфрича на відповідну заяву Зінченка, розповсюдженому в суботу.

"Нічого дивного в словах Зінченка я для себе не побачив. Цей "колобок" української політики вірний собі: "він від дідуся пішов, він від бабусі пішов!", - говориться в коментарі.

"Але мені здається, що цього разу Зінченко явно переграв. До іміджу професійного політика, до нього вже пристане й імідж професійного зрадника", - вважає Шуфрич.

За його словами, показовим є те, що Зінченко посилається на конфлікт із Михайлом Бродським, "який у 1998 році з політичних мотивів сидів у в'язниці, а Зінченко в цей час з найближчим оточенням Кучми активно збільшував свої прибутки".

"Сумніваюся, що реальна причина відходу Зінченка – це присутність Бродського в команді Тимошенко. Скоріше за все, за цим стоїть щось інше", - вважає депутат.

"Прикрившись помаранчевим одіялом, Зинченко врятував себе й уник відповідальності за активні дії проти Ющенка в 2001 році, за впровадження терміна "нашизм" і багато чого іншого", - говориться в коментарі.

"Судячи з усього, Зінченко, розуміючи, що помаранчеві йому вже не небезпечні, хоче почати власний рух у політиці, нікому при цьому не підкоряючись та ігноруючи принципи командної відповідальності", - підкреслює Шуфрич.

Але, на думку депутата, "навряд чи це в нього вийде, тому що всі його дії хаотичні і нагадують броунівський рух".

"Зінченку не слід забувати, що навіть якщо йому вдалося обдурити спочатку біло-синіх, а потім помаранчевих, то навряд чи він зможе обдурити все українське суспільство", - говориться в коментарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: