Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк видужала і готується до другого іспиту

Вівторок, 15 листопада 2005, 15:31

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк заявляє, що приватизація Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окисних руд буде "іспитом номер два" для влади.

"Україна такий об'єкт не підніме, для держави це обтяжливо", - сказала Семенюк на прес-конференції у вівторок, передає Ліга.

Водночас вона підкреслює, що це підприємство, яке може дати велику кількість робочих місць. Семенюк пообіцяла, що умови конкурсу будуть прописані дуже жорстко.

Терміни виставлення комбінату на приватизацію залежать від переговорів з іншими країнами, які працюють на ньому. При цьому голова ФДМ відзначила, що приватизація з надрами неможлива.

Нагадаємо, раніше заступник голови ФДМ Олександр Бондар стверджував, що Криворізький ГЗК окисних руд не є об'єктом, що принесе Україні серйозний доход.

"Він йде в плані, але це не "Криворіжсталь", це підприємство збиткове. Ми з ним горюємо ще з часів уряду Пустовойтенка. За нього великі гроші не візьмемо, дай Боже, щоб знайшли покупця. Ну, якісь там мільйони надійдуть", - сказав Бондар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування